Currently set to Index
Currently set to Follow

Fysio De Meern

Voor uw fysiotherapie naar fysio De Meern

Vooral als u nog nooit klachten heeft gehad aan uw spieren en gewrichten, dan kan het ineens niet meer goed kunnen bewegen zeer hinderlijk zijn. De rug, schouders en nek, maar ook benen en armen zijn gevoelige punten, waar wel eens klachten aan ontstaan. Klachten kunnen diverse oorzaken hebben. Soms zijn oorzaken direct aanwijsbaar, zoals sportblessures en soms moet er nog gezocht worden naar een onderliggende oorzaak. Woont u in De Meern? Dan zoekt u een fysio De Meern. U kunt dan terecht bij Fysio Centrum Leidsche Rijn, voor een professionele behandeling van uw klachten.

Fysiotherapeut De Meern met vele specialisaties

Afhankelijk van uw klachten, wordt er voor u bij een fysiotherapeut De Meern een behandelplan opgesteld. Niet alle klachten kunnen op dezelfde manier worden behandeld. Daarom heeft u misschien behoefte aan een bepaalde specialisatie. Manuele therapie bijvoorbeeld, is een behandelmethode die geschikt is als u nek- en rugklachten heeft. Ook als u al jarenlang last heeft van rug of nek, dan kan een manuele therapeut vaak de oorzaak vinden. Heeft u vaak last van hoofdpijn? Ook hoofdpijn kan goed door fysiotherapie behandeld worden. Vaak is de oorzaak een uitstralende pijn vanuit de schouders of nek naar uw hoofd. Wanneer de fysiotherapeut in De Meern u hiervoor behandeld, kunt u zelfs vrij van hoofdpijn worden.

U bent welkom voor een behandeling bij Fysio Centrum Leidsche Rijn

Of u nu in De Meern of op een andere locatie in Utrecht woont, wanneer u een fysiotherapeut nodig heeft, dan bent u altijd welkom bij Fysio Centrum Leidsche Rijn. Ons team bestaat uit ervaren en goedgetrainde fysiotherapeuten, waarbij sommigen zich gespecialiseerd hebben in bepaalde behandelmethodes. Om een afspraak met ons te maken, hoeft u geen doorverwijzing te hebben van een specialist. Maakt u daarom gerust een afspraak voor een intake, waarna wij voor u een persoonlijk behandelplan opstellen. Mede door onze vele specialisaties, mag u van ons altijd een totaal behandeling verwachten.

Hoe werkt het bij Fysio Centrum Utrecht?

Maak een afspraak of neem contact met ons op

Klanttevredenheid

Wat onze klanten zeggen over ons